Servei d’administració de servidors dedicats per millorar el SEO de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Abrera

Entre els clients tipus que contracten els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes empreses, així com professionals que ofereixen alguns serveis a clients, pels que els és interessant les tasques de hosting per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els clients. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé l’assistència al client, i incrementar la xifra de negoci sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a professionals especialitzats.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació per tal que l’usuari es faci e l’administració posterior al moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem responsabilitzar de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho vulgui així. Per acabar ens podem cuidar de l’atenció i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que es preparen pels nostres usuaris, en cada cas depenen de les necessitats del projecte. Per tant, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Els servidors administrats, es preparen per cada societat a mida. Per aquest motiu no disposem d’una configuració tipus. Però sí que podem detallar l’operativa de preparació habitual dels servidors administrats que prepara ServeisTic:


Configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Abrera:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Abrera:

Allotjament de pàgines web a Abrera:

Com a complement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de de dominis i pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Abrera:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Abrera:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Abrera:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic optimitzant pàgines web i botigues online. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Abrera:

Si el client té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?