Gestió de servidors dedicats per millorar el SEO de pàgines web d’empreses, i professionals d’Internet de Badia del Vallès

El públic de servidors dedicats, l’integren principalment empreses, i professionals, als que interessa disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues on-line. Però en tractar-se de societats que es dediquen a feines molt diferents, no els hi resulta eficient, ni còmode incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del VPS de l’entitat.

En el relatiu a servidors dedicats, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació i que llavors el client es faci càrrec e les actualitzacions des del moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment sol·licitar el nostre servei en cas de necessitar-lo. I també ens podem cuidar del manteniment dels servidors dedicats, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar també ens podem fer càrrec de l’atenció i de donar assistència a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors dedicats que preparem per als nostres usuaris, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de prestacions tipus.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la comprovació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part del client i s’ha posat en marxa, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor virtual.


Administració de servidors dedicats i VPS a Badia del Vallès:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Badia del Vallès:

Allotjament de pàgines web a Badia del Vallès:

Addicionamement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic destaquen també els paquets de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis . En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Badia del Vallès:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Badia del Vallès:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Badia del Vallès:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Badia del Vallès:

Quan l’usuari té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?