Administrar servidors dedicats i VPS per SEO, i allotjament de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Balenyà.

Tant per organitzacions a les que els cal tenir el seu propi servidor dedicat per disposar de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquelles entitats que es dediquen a serveis relacionats amb el núvol, i que han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, dedicada a aquestes tasques. A ServeisTic ens podem ocupar dels treballs d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Tenim respostes per diverses necessitats en servidors dedicats. Ens podem encarregar de la instal·lació i el mateniment, tot i que de vegades el client pot estar interessat únicament en que se li instal·li el software, i sol·licitar suport tècnic puntualment. En altres casos, el client pot voler que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor dedicat. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari final com si fos el nostre client.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

De tota manera, sí que podem detallar el procés i les característiques principals de la configuració i els serveis que incorpora un servidor configurat per ServeisTic:


Configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar les dades i el programari. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin imprevistos, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat pel client, i ho hem vist quan. Tot i que és un imprevist habitual, cal fer els possibles per evitar-ho, perquè endarrereix tot el procés. El següent després de verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que alguns usuaris comencin a utilitzar el nou servidor virtual. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les mateixes que hi havia anteriorment, i, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que a més funcionen correctament. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Balenyà:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Balenyà:

Allotjament de pàgines web a Balenyà:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis . tots els allotjaments inclouen un extra molt interessant, aquest extra En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Balenyà:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Balenyà:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Balenyà:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Balenyà:

Per aquells clients que necessiten allotjar diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?