Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Balsareny i professionals de serveis d’Internet; botigues online de Balsareny

Tant per empreses a les que els cal tenir el seu propi servidor dedicat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que requereix la seva informació. Com per aquelles organitzacions que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, formar una persona, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens responsabilitzar de la instal·lació i el mateniment, però en alguns casos el client pot estar interessat només en que se li instal·li el software, i requerir suport tècnic quan li calgui. En altres casos, el client pot voler que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, atenent l’usuari final igual que si fos el nostre client directe.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Els servidors administrats, es preparen per cada empresa en funció de les seves necessitats. I no existeix un “equip” estàndard. Tot i això sí que podem detallar el procés de configuració habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes s’incorporaran al servidor VPS. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun programa. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació de l’equip.


Servidors dedicats administrats a Balsareny:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Balsareny:

Allotjament de pàgines web a Balsareny:

Addicionamement als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que semple incorporen un backoffice per administrar els serveis contractats. tots els hostings inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles de hosting de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Balsareny:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Balsareny:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Balsareny:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines web d’empreses a Google. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga online , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Balsareny:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

× +info?