Administració de servidors dedicats i VPS per posicionar pàgines, i allotjament de botigues online i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Bigues i Riells.

Tant per empreses a les que els cal tenir el seu servidor dedicat per disposar de la privadesa, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. Com per aquelles empreses que es dediquen a serveis relacionats amb Internet, i necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no els surt a compte, formar una persona, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, podent contactar-nos per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com d’empleats de la societat.

Per aquests motius, les característiques entre les diferents opcions són força diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

El que sí que podem donar és informació respecte a la manera de funcionar en el relatiu a serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors virtuals.


Configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del servidor virtual durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar les dades i el software. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin imprevistos, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ho hem vist quan. Tot i que és un incident habitual, cal fer els possibles per evitar-ho, perquè endarrereix tot el procés. El següent quan s’han acabat les proves, és iniciar la migració de dades, i que usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor virtual. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les mateixes que hi havia anteriorment, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els mateixos que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que els usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor virtual. També és possible que en aquest moment en que tot està validat, es descobreixi que falta algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


Servidors dedicats administrats a Bigues i Riells:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Bigues i Riells:

Allotjament de pàgines web a Bigues i Riells:

A més dels serveis exposats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els paquets d’hospedatge, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es detallen als espais de hosting de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Bigues i Riells:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Bigues i Riells:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els complements i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Bigues i Riells:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament tant de pàgines web com de botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Bigues i Riells:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?