Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Calaf i professionals de serveis d’Internet; pàgines de Calaf

Els professionals que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de espai, o un nivell més gran de seguretat per la seva informació. I també utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un allotjament extern amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que gestionen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és important en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació i que llavors l’usuari es faci el manteniment des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. I també ens podem cuidar del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar també ens podem encarregar de l’atenció tècnica i de donar assistència a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que es posen a disposició dels nostres usuaris, depenen de les necessitats del projecte. Per aquest motiu, en projectes petits, es pot utilitzar un servidor més reduït, i en cas que tingui necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els virtuals que posem a disposició per als nostres usuaris, es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari estàndard.


Instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de servei, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i per acabar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part del client i s’ha posat en marxa, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor administrat.


Servidors dedicats administrats a Calaf:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Calaf:

Allotjament de pàgines web a Calaf:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho hi estigui interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Calaf:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres des d’un sol espai. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Calaf:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Calaf:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament tant de web com de botigues virtuals. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Calaf:

Si l’usuari necessita hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?