Servei d’administració de servidors dedicats per posicionar pàgines web, i allotjament de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Cànoves i Samalús.

El públic de servidors dedicats, l’integren principalment organitzacions, i professionals, als quals els cal tenir un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues online. Però en tractar-se d’entitats d’altres sectors, no els resulta eficient, ni funcional incorporar una persona per administrar-lo. Resultant la solució més òptima subcontractar l’administració del VPS de l’entitat.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació i que llavors l’usuari es cuidi de l’administració des del moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. I també ens podem responsabilitzar de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar ens podem encarregar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors dedicats que preparem pels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció de les necessitats del projecte. Per tant, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un sistema amb menys recursos, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

De tota manera, sí que podem facilitar un detall del procés i les característiques principals de l‘activació i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar fitxers i el programari. És molt possible que en aquest punt es destapin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i s’ha descobert en començar les proves. Tot i que és un imprevist freqüent, cal fer els possibles per evitarque passi, perquè fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que alguns usuaris comencin a utilitzar el nou servidor virtual. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per això es deixa que els usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Cànoves i Samalús:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Cànoves i Samalús:

Allotjament de pàgines web a Cànoves i Samalús:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge web, que semple incorporen una àrea privada per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga virtual per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Cànoves i Samalús:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cànoves i Samalús:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cànoves i Samalús:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cànoves i Samalús:

Per aquells clients que necessiten allotjar diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?