Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Cardedeu i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Cardedeu

El grup d’usuaris de servidors dedicats, el formen fonamentalment societats, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues on-line. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els resulta eficient, ni funcional incorporar una persona per administrar-lo. Resultant la solució més òptima subcontractar l’administració del VPS de l’empresa.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació i que llavors l’usuari es faci el manteniment posterior al moment de l’entrega. Podent en tot cas sol·licitar el nostre suport per resoldre incidències. Naturalment també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho necessiti. Finalment també ens podem cuidar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que es posen a disposició dels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció del projecte. Per tant, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

De tota manera sí que podem donar és informació sobre la nostra manera de funcionar en el relatiu a treballs de configuració, manteniment i administració de servidors virtuals.


Instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el software. És molt possible que en aquest punt es destapin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ho hem vist quan. Tot i que és un problema habitual, cal fer els possibles per evitarque passi, perquè endarrereix tot el procés. El següent en acabar verificar que tot funciona correctament, és començar la migració de dades, i que usuaris comencin a utilitzar el nou servidor VPS. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que funcionen com cal. És freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Cardedeu:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Cardedeu:

Allotjament de pàgines web a Cardedeu:

A més dels serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic podem oferir plans d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest complement es basa en adaptar el seu paquet de hosting per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Cardedeu:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cardedeu:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cardedeu:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cardedeu:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines web amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?