Servei d’administració de servidors dedicats per SEO, i hosting de botigues on-line i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Castellbisbal.

Les organitzacions que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten espai, o bé més seguretat per la seva informació. I també utilitzen VPS administrats les entitats o professionals, que es dediquen a oferir serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un hosting subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que algunes vegades és clau en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, estratègicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec de’instal·lar el servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions a l’empresa, podent contactar-nos per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu equip, fins fer-nos càrrec de la instal·lació, i posteriorment del’administració. Si ens fem càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com d’empleats de l’empresa.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que posem a disposició dels nostres usuaris, depenen de les necessitats del client. Per tant, en projectes de baix nivell d’exigència en el relatiu a recursos, es pot utilitzar un servidor més petit, i si té necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

De tota manera, sí que podem detallar el procés i les característiques principals de la posada en funcionament i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per acabar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per tal d’identificar les màximes incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes s’incorporaran al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que falta algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbisbal:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Castellbisbal:

Allotjament de pàgines web a Castellbisbal:

Complementàriament als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic disposem de plans de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos. En tots els plans de hostings s’hi inclou un extra molt interessant, aquest complement consisteix en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen als espais d’allotjament de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Castellbisbal:

Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellbisbal:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquestes activitats poden consistir en l’enviament de spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellbisbal:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellbisbal:

Quan l’usuari necessita hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?