Administració de servidors dedicats per posicionar botigues online, i hosting de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Castelldefels.

Tant per organitzacions que necessiten preparar el seu servidor dedicat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. Com per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb el núvol, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, tenir una persona formada, dedicada a aquestes tasques. A ServeisTic ens podem fer càrrec dels treballs d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà per tal que el client es faci el manteniment posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre servei per resoldre incidències. I també ens podem fer càrrec del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Finalment ens podem responsabilitzar de l’atenció tècnica i del suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres usuaris, en cada cas depenen de les necessitats del projecte. Per tant, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els servidors dedicats, es preparen per cada societat atenent al nivell d’exigència. I no existeix un “equip” estàndard. Però sí que podem descriure el procés de configuració habitual dels servidors VPS que prepara ServeisTic:


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el programari. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin alguns imprevistos, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat pel client, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un incident molt freqüent, és prioritari fer els possibles per evitarque passi, perquè endarrereix tot el procés. El següent quan s’han acabat les proves, és començar la migració de dades, i que usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor VPS. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al servidor són els mateixos que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Servidors dedicats administrats a Castelldefels:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Castelldefels:

Allotjament de pàgines web a Castelldefels:

A més dels serveis exposats en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Registrar dominis a Castelldefels:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les modificacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castelldefels:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castelldefels:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castelldefels:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?