Administrar servidors dedicats i VPS per posicionament de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de Castellnou de Bages

Des d’una altra perspectiva, també contracten els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes entitats, i professionals dedicats a serveis a clients, pels que els és interessant fer-se càrrec de l’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els clients. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar l’assistència al client, i guanyar uns diners sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a professionals especialitzats.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà i que llavors l’usuari es faci càrrec el manteniment posterior al moment de l’entrega. Podent en tot cas sol·licitar el nostre servei per resoldre incidències. Naturalment també ens podem cuidar de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho necessiti. Per acabar ens podem responsabilitzar de l’atenció i del suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Tot i això, el que sí que podem donar és informació respecte a operativa en els treballs de configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el software. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin problemes, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat per l’empresa, i s’ha descobert en la fase de proves. Tot i que és un imprevist molt freqüent, cal fer els possibles per evitar-ho, degut a que endarrereix tot el procés. El següent quan s’han acabat verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que alguns usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor virtual. Així es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les mateixes que hi havia anteriorment, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Gestió de servidors dedicats i VPS a Castellnou de Bages:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Castellnou de Bages:

Allotjament de pàgines web a Castellnou de Bages:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els plans de hosting, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest extra rau en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Castellnou de Bages:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellnou de Bages:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellnou de Bages:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic webs i botigues virtuals. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellnou de Bages:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar un nombre de dominis considerable, sovint es tracta de dominis d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?