Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats per posicionament als cercadors, per empreses de Castellví de Rosanes i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Castellví de Rosanes

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes entitats, així com professionals dedicats a serveis a clients, pels que els és interessant realitzar-los l’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els usuaris. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar el suport al client, i incrementar la xifra de negoci sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens responsabilitzar de la instal·lació i l’administració, però en alguns casos el client pot voler únicament que se li instal·li la programació, i requerir suport tècnic puntualment. En altres casos, el client pot voler que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final igual que si es tractés del nostre client.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors VPS que es posen a disposició dels nostres usuaris, es configuren en funció del client, de manera que, en projectes petits, es pot utilitzar un servidor més limitat, i en cas que tingui necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Els virtuals que administrem per als nostres clients, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari tipus.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Fer el seguiment de l’equip durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor dedicat. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per tal d’identificar el major nombre d’incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellví de Rosanes:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Castellví de Rosanes:

Allotjament de pàgines web a Castellví de Rosanes:

A més dels serveis exposats en aquest apartat. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que semple incorporen un backoffice per gestionar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats de hosting de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Castellví de Rosanes:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des d’un sol espai. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Castellví de Rosanes:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Castellví de Rosanes:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Castellví de Rosanes:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?