Servei d’administració de servidors dedicats per millorar el SEO de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de Centelles

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes organitzacions, així com professionals que ofereixen serveis a clients, pels que els val la pena realitzar-los l’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, i com a estratègia de fidelització. En aquests casos, per oferir un millor servei, o bé potenciar l’assistència al client, i incrementar la xifra de negoci sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fer-nos càrrec de’instal·lar el servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, podent contactar-nos per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com d’empleats de la societat.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que posem a disposició dels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un servidor més limitat, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Però, sí que podem detallar el procés i els aspectes més destacats de la posada en funcionament i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de fitxers i el software. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin incidències, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat pel client, i ho hem vist quan. Tot i que és un incident habitual, és prioritari fer els possibles per evitarque passi, degut a que endarrereix tot el procés. El següent després de verificar que tot funciona com s’esperava, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris comencin a utilitzar el nou servidor virtual. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servidor.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Centelles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Centelles:

Allotjament de pàgines web a Centelles:

A més dels serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest extra rau en fer les adaptacions necessàries al seu pla de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Centelles:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Centelles:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Centelles:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Centelles:

Si el client té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, sovint es tracta de dominis d’una mateixa entitat o propietari, i altres són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?