Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Cerdanyola del Vallès i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Cerdanyola del Vallès

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten més recursos, o bé més privadesa per la seva informació. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que ofereixen serveis relacionats d’alguna manera amb Internet a altres empreses, i necessiten un hosting extern amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que gestionen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és clau en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, econòmicament, resulta més interessant per les empreses que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens responsabilitzar de la instal·lació i l’administració, però en alguns casos el client pot voler únicament que se li instal·li el software, i requerir assistència tècnica puntualment. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari igual que si es tractés del nostre client.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre una i altra opció són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Però, sí que podem facilitar un detall del procés i les característiques principals de la configuració i els serveis que incorpora un servidor configurat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i ja per acabar la comprovació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de l’empresa i s’ha posat en producció, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor virtual.


Administració de servidors dedicats i VPS a Cerdanyola del Vallès:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Cerdanyola del Vallès:

Allotjament de pàgines web a Cerdanyola del Vallès:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament , tots ells inclouen un panell de control per administrar els serveis . En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Cerdanyola del Vallès:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cerdanyola del Vallès:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats poden consistir en l’enviament de spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cerdanyola del Vallès:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cerdanyola del Vallès:

Pensant en els clients que necessiten allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?