Servei d’administració de servidors dedicats per millorar el SEO de botigues on-line d’empreses, i professionals d’Internet de Cervelló

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten adaptacions, o bé més privadesa per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les organitzacions o professionals, que es dediquen a oferir serveis relacionats d’alguna manera amb el núvol a altres empreses, i els cal un allotjament extern amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis que gestionen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que possiblement és important en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, econòmicament, resulta més interessant per les empreses que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà i que llavors l’usuari es cuidi del manteniment des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei per resoldre incidències. Naturalment també ens podem cuidar del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho vulgui així. Per acabar també ens podem encarregar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres clients, depenen de les necessitats del client. Per aquest motiu, en projectes de baix nivell d’exigència en el relatiu a recursos, es pot utilitzar un sistema més limitat, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més recursos.

A cada societat se li prepara el servidor dedicats atenent al nivell d’exigència. Per aquest motiu no disposem d’una configuració tipus. Tot i això sí que podem descriure el procés de configuració habitual dels servidors virtuals que prepara ServeisTic:


Configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i ja per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor dedicat. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor dedicat, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client vulgui incorporar nous serveis, , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en la contractació del servidor virtual.


VPS dedicats administrats a Cervelló:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Cervelló:

Allotjament de pàgines web a Cervelló:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir paquets d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats d’hospedatge de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Cervelló:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cervelló:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cervelló:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament webs i botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cervelló:

Pensant en els clients que necessiten allotjament per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?