Administrar servidors VPS per posicionament de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de Collbató

Les organitzacions que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten més recursos, o un nivell més gran de seguretat per les seves dades. Però utilitzen VPS administrats les entitats o professionals, que ofereixen serveis relacionats d’alguna manera amb el núvol a altres empreses, i els cal un allotjament subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que algunes vegades és rellevant en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, econòmicament, resulta més interessant per les empreses que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fer-nos càrrec de la instal·lació del servidor, i facilitar usuaris, contrassenyes i altres dades tècniques a l’empresa, que en qualsevol moment ens podrà sol·ilicitar per realitzar treballs puntuals al seu equip, fins responsabilitzar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de l’empresa.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors administrats, es preparen per cada empresa atenent al nivell d’exigència. I no existeix un “equip” estàndard. Tot i això sí que podem descriure el procés de configuració habitual dels servidors administrats que prepara ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la comprovació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor dedicat. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per tal d’identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor dedicat, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


VPS dedicats administrats a Collbató:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Collbató:

Allotjament de pàgines web a Collbató:

Addicionamement als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos plans de hosting de dominis, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per administrar els serveis contractats. tots els hostings inclouen un complement molt interessant, aquest complement es basa en fer les adaptacions necessàries al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Collbató:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Collbató:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Collbató:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga online. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Collbató:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?