Gestió de servidors dedicats i VPS per posicionament, i allotjament de botigues virtuals i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Corbera de Llobregat.

Tant per empreses a les que els cal tenir el seu servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que requereix la seva informació. I també per aquells professionals que es dediquen a serveis relacionats amb Internet, i que han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no els surt a compte, formar una persona, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i entregar tots els accessos i configuracions al client, podent contactar-nos per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu equip, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de l’empresa.

Les característiques de maquinari dels servidors VPS que preparem pels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció del client, de manera que, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un sistema amb menys recursos, i si té necessitats més exigents, caldrà que disposi de més recursos.

El que sí que podem donar és informació respecte a operativa en els treballs de configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar fitxers i el programari. És molt possible que en aquest punt sorgeixin incidències, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un sobrevingut molt freqüent, és prioritari fer els possibles per evitar-ho, degut a que fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent després de verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor VPS. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que els usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part del client i s’ha posat en producció, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor virtual.


VPS dedicats administrats a Corbera de Llobregat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Corbera de Llobregat:

Allotjament de pàgines web a Corbera de Llobregat:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra es basa en fer les adaptacions necessàries al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Corbera de Llobregat:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Corbera de Llobregat:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Corbera de Llobregat:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Corbera de Llobregat:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?