Administració de servidors dedicats i VPS per posicionar pàgines, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Cornellà de Llobregat.

El públic de servidors dedicats, l’integren fonamentalment entitats, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues virtuals. Però en tractar-se d’empreses que es dediquen a feines molt diferents, no els hi resulta interessant, ni operatiu incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant la millor estratègia subcontractar l’administració del VPS de l’entitat.

Tenim respostes per diverses necessitats en servidors VPS. Ens podem fer càrrec de la instal·lació i l’administració, però en alguns casos el client pot voler únicament que se li instal·li el software, i requerir suport tècnic puntualment. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final igual que si es tractés del nostre client.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els VPS que posem a disposició per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de prestacions tipus.


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar fitxers i el programari. És molt freqüent que en aquest punt es destapin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat per l’empresa, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un imprevist habitual, cal fer els possibles per evitar-ho, perquè endarrereix tot el procés. El següent en acabar les proves, és començar la migració de dades, i que usuaris comencin a utilitzar el nou servidor VPS. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que funcionen com cal. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Precisament és per aquest motiu que deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor VPS. També és possible que en aquest moment en que tot està validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació de l’equip.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Cornellà de Llobregat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Cornellà de Llobregat:

Allotjament de pàgines web a Cornellà de Llobregat:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Registrar dominis a Cornellà de Llobregat:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Cornellà de Llobregat:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients de mantenir plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam utilitzant la pàgina web afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Cornellà de Llobregat:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga online. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Cornellà de Llobregat:

Per aquells clients als que els cal hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?