Servei de gestió de servidors dedicats per millorar el SEO de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de El Bruc

Tant per organitzacions a les que els cal preparar el seu propi servidor dedicat administrat per disposar de la confidencialitat, seguretat, llibertat i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquells professionals que es dediquen a serveis relacionats amb cloud, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic ens podem fer càrrec dels treballs d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic podem donar el servei clau en mà per tal que el client es cuidi de les actualitzacions des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho prefereixi. Finalment ens podem encarregar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

A cada client se li prepara el servidor VPS atenent al nivell d’exigència. Per aquest motiu no disposem d’un “equip” estàndard. Però sí que podem detallar el procés de preparació habitual dels servidors virtuals que prepara ServeisTic:


Configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes s’incorporaran al servidor virtual. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


VPS dedicats administrats a El Bruc:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a El Bruc:

Allotjament de pàgines web a El Bruc:

Com a complement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos paquets de hosting de de dominis i pàgines web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu servei d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a El Bruc:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a El Bruc:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a El Bruc:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga on-line. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a El Bruc:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, de vegades aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?