Gestió de servidors dedicats per millorar el SEO de pàgines web d’empreses, i professionals d’Internet de el Figueró i Montmany

El públic de VPS, l’integren principalment societats, i professionals, als quals els cal tenir un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues. Però en tractar-se d’empreses d’altres sectors, no els hi resulta pràctic, ni còmode incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant la millor opció subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’empresa.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions al client, podent contactar-nos per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com d’empleats de la societat.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors VPS que posem a disposició dels nostres clients, en cada cas depenen del client. Per aquest motiu, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema més petit, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

De tota manera, sí que podem facilitar un detall del procés i els aspectes més destacats de la configuració i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el software. És molt possible que en aquest punt es destapin incidències, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ningú se n’ha adonat fins que s’han començat les proves. Tot i que és un problema habitual, cal fer els possibles per evitar-ho, perquè endarrereix tot el procés. El següent en acabar verificar que tot funciona correctament, és iniciar la migració de dades, i que usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor VPS. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els mateixos que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per això es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servidor.


VPS dedicats administrats a el Figueró i Montmany:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a el Figueró i Montmany:

Allotjament de pàgines web a el Figueró i Montmany:

A més dels serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, que igualment permeten una administració completa dels serveis. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra rau en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a el Figueró i Montmany:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a el Figueró i Montmany:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Figueró i Montmany:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga online. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Figueró i Montmany:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?