Gestió de servidors dedicats per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de el Papiol

Els professionals que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè necessiten recursos, o bé més seguretat per la seva informació. I també utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que ofereixen serveis vinculats amb a altres empreses, i necessiten un allotjament subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és rellevant en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fer’instal·lar el servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions a l’empresa, podent contactar-nos per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de la companyia.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que es posen a disposició dels nostres usuaris, es configuren en funció de les necessitats del client. Per aquest motiu, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els servidors dedicats que administrem per als nostres usuaris, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de prestacions estàndard.


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de servei, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del VPS sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions d’última hora resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes s’incorporaran al servidor dedicat. També és possible que en aquest moment en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


Servidors dedicats administrats a el Papiol:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a el Papiol:

Allotjament de pàgines web a el Papiol:

A més dels serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de dominis, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a el Papiol:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres des d’un sol espai. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a el Papiol:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a el Papiol:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a el Papiol:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?