Servei d’administració de servidors VPS per posicionar pàgines, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Els Hostalets de Pierola.

El grup d’usuaris de servidors dedicats, l’integren principalment empreses, i professionals, als quals els cal tenir un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues on-line. Però en tractar-se d’empreses que es dediquen a feines molt diferents, no els resulta eficient, ni còmode incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del servidor dedicat que utilitzarà l’empresa.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors VPS. Habitualment ens fer càrrec de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot voler únicament que se li instal·li el software, i sol·licitar suport tècnic quan li calgui. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final peroblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari igual que si es tractés del nostre client.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Tot i això, el que sí que podem donar és informació sobre operativa en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors virtuals.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part del client i s’ha posat en producció, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en la contractació del servidor administrat.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Els Hostalets de Pierola:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Els Hostalets de Pierola:

Allotjament de pàgines web a Els Hostalets de Pierola:

Complementàriament als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic tenim paquets d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen una àrea privada per administrar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Registrar dominis a Els Hostalets de Pierola:

Registrar dominis amb panell de control per administrar els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si prefereix que li registrem els dominis nosaltres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Els Hostalets de Pierola:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Els Hostalets de Pierola:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga online , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Els Hostalets de Pierola:

Si el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o titular, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?