Servei d’administració de servidors VPS per SEO, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Esparreguera.

Tant per entitats a les que els cal preparar el seu servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que requereix la seva informació. Com per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per aquestes tasques. A ServeisTic ens podem cuidar dels treballs de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació per tal que el client es cuidi de les actualitzacions des del moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment sol·licitar el nostre servei en cas de necessitar-lo. I també ens podem cuidar del manteniment dels servidors VPS, en cas que el client ho vulgui així. Finalment ens podem encarregar de l’atenció i de donar assistència a l’usuari final, com si fos un client propi.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors dedicats que preparem pels nostres clients, en cada cas es configuren en funció del client. Per aquest motiu, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més reduït, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

A cada empresa se li prepara el servidor VPS en funció de les seves necessitats. Per aquest motiu no disposem d’una configuració tipus. Però sí que podem descriure el procés de configuració habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client vulgui incorporar nous serveis, , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor VPS.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Esparreguera:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Esparreguera:

Allotjament de pàgines web a Esparreguera:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan descrites als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Esparreguera:

Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Esparreguera:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Esparreguera:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Esparreguera:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?