Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Esplugues de Llobregat i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Esplugues de Llobregat

El grup d’usuaris de VPS, l’integren fonamentalment organitzacions, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues virtuals. Però en tractar-se de societats d’altres sectors, no els resulta pràctic, ni còmode incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la millor estratègia subcontractar l’administració del VPS de l’entitat.

El que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec de la instal·lació del servidor, i facilitar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, que en qualsevol cas ens podrà sol·ilicitar per realitzar tasques puntuals al seu equip, fins responsabilitzar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. Si ens fem càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com d’empleats de la societat.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es posen a disposició dels nostres clients, en cada cas es configuren en funció de les necessitats del projecte. Per aquest motiu, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un sistema amb menys recursos, i si té unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més recursos.

De tota manera sí que podem donar és informació sobre la nostra manera de funcionar en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part del client i s’ha posat en producció, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor administrat.


Servidors dedicats administrats a Esplugues de Llobregat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Esplugues de Llobregat:

Allotjament de pàgines web a Esplugues de Llobregat:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets de hosting de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Esplugues de Llobregat:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres de dominis des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Esplugues de Llobregat:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els plugins i programació web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per activitats il·lícites, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Esplugues de Llobregat:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Esplugues de Llobregat:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?