Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Fonollosa i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Fonollosa

Tant per professionals que necessiten tenir el seu propi servidor dedicat per disposar de la privadesa, seguretat, llibertat i disponibilitat que requereix la seva informació. Com per aquelles empreses que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Oferim solució a diverses necessitats en servidors dedicats. Ens podem encarregar de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot voler únicament que se li instal·li la programació, i requerir assistència tècnica quan li calgui. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari final com si fos el nostre client.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que preparem pels nostres usuaris, depenen de les necessitats del client, de manera que, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un sistema més reduït, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els VPS que administrem per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, no disposem d’una configuració de de maquinari estàndard.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor virtual sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i per acabar la comprovació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de la societat i s’ha posat en marxa, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en el servidor dedicat.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Fonollosa:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Fonollosa:

Allotjament de pàgines web a Fonollosa:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement consisteix en adaptar el seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Fonollosa:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Fonollosa:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques poden consistir en l’enviament de spam utilitzant la pàgina web afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Fonollosa:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Fonollosa:

Pensant en els clients als que els cal allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?