Servei de gestió de servidors dedicats per posicionar pàgines, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Granollers.

Tant per professionals a les que els cal tenir el seu propi servidor dedicat per disposar de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que els cal per tractar la seva informació. Com per aquelles empreses que es dediquen a serveis relacionats amb cloud, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En el relatiu a servidors dedicats, a ServeisTic podem donar el servei únicament d’instal·lació i que llavors l’usuari es cuidi del manteniment des del moment de l’entrega. Podent en tot cas disposar del nostre servei en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem encarregar de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar ens podem cuidar de l’atenció i del suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els VPS que posem a disposició per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. I per aquest motiu, no disposem d’una configuració de prestacions tipus.


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Granollers:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Granollers:

Allotjament de pàgines web a Granollers:

Com a complement als serveis exposats en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, tots ells inclouen àrea d’administració per administrar els serveis . Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Granollers:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Granollers:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris de mantenir els plugins i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Granollers:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Granollers:

Pensant en els clients als que els cal allotjar diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?