Servei de hosting de servidors dedicats administrats per posicionament als cercadors, per empreses de Igualada i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Igualada

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes societats, i professionals que ofereixen serveis a clients, pels que els és interessant realitzar-los l’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, i com a estratègia de fidelització. En aquests casos, per oferir un millor servei, o bé potenciar el suport al client, i incrementar la xifra de negoci sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions a l’empresa, que en qualsevol cas ens podrà contactar per realitzar tasques puntuals al seu equip, fins fer-nos càrrec de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de l’entitat.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors VPS que es preparen pels nostres clients, depenen del client, de manera que, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

Els servidors dedicats, es configuren per satisfer les necessitats de cada empresa a mida. I no existeix un “equip” estàndard. Però sí que podem descriure l’operativa de preparació habitual dels servidors dedicats que ofereix ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar les dades i el programari. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat per l’empresa, i ningú se n’ha adonat fins que s’han començat les proves. Tot i que és un incident freqüent, és prioritari fer els possibles per evitarque passi, perquè fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que usuaris comencin a utilitzar el nou servidor VPS. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que funcionen com cal. És freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per això es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client vulgui incorporar nous serveis, , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor virtual.


VPS dedicats administrats a Igualada:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Igualada:

Allotjament de pàgines web a Igualada:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adequar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Igualada:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Igualada:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Igualada:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament tant de web com de botigues virtuals. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Igualada:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines amb diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?