Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de la Garriga i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de la Garriga

Tant per entitats que necessiten tenir el seu propi servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquells professionals que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i que han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, tenir una persona formada, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic ens podem fer càrrec de les tasques d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fer’instal·lar el servidor, i entregar tots els accessos i configuracions al client, podent contactar-nos per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu servidor, fins fer-nos càrrec de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de l’empresa.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

De tota manera sí que podem facilitar informació respecte a operativa en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i per acabar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions sobre la marxa. Algunes s’incorporaran al servidor administrat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun software. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


VPS dedicats administrats a la Garriga:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a la Garriga:

Allotjament de pàgines web a la Garriga:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per gestionar els serveis . tots els allotjaments inclouen un extra molt interessant, aquest valor afegit es basa en fer les adaptacions necessàries al seu paquet d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a la Garriga:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d‘una sola àrea privada. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a la Garriga:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir els plugins i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a la Garriga:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a la Garriga:

Pensant en els clients que necessiten allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?