Administrar servidors dedicats per posicionament de pàgines web d’empreses, i professionals d’Internet de la Palma de Cervelló

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de espai, o bé més seguretat per les seves dades. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis relacionats d’alguna manera amb cloud a altres empreses, i els cal un hosting extern amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis que gestionen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que possiblement és important en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, estratègicament, resulta més interessant per les entitats que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions al client, podent contactar-nos per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. Si ens fem càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de l’entitat.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors VPS que es posen a disposició dels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció del client. Per aquest motiu, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un servidor més reduït, i si té necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Els virtuals que preparem per als nostres usuaris, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. I per aquest motiu, no existeix una configuració de de maquinari tipus.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la verificació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a la Palma de Cervelló:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a la Palma de Cervelló:

Allotjament de pàgines web a la Palma de Cervelló:

A més dels serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per tal que sigui més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a la Palma de Cervelló:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a la Palma de Cervelló:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a la Palma de Cervelló:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a la Palma de Cervelló:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?