Administració de servidors dedicats per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de La Torre de Claramunt

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de recursos, o bé més privadesa per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis vinculats amb a altres empreses, i necessiten un allotjament subcontractat amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que ofereixen als seus clients. Habitualment aquesta és una part del servei que tot i que algunes vegades és rellevant en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

En el relatiu a servidors dedicats, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà i que llavors l’usuari es cuidi de l’administració posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre suport en cas de necessitar-lo. Naturalment també ens podem cuidar de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho prefereixi. Finalment ens podem responsabilitzar de l’atenció i de donar assistència a l’usuari final, com si es tractés d’un client propi.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que preparem pels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció del client. Per aquest motiu, en projectes de baix nivell d’exigència en el relatiu a recursos, es pot utilitzar un servidor més petit, i si té unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més recursos.

Els virtuals que posem a disposició per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. I per aquest motiu, no existeix una configuració de de maquinari estàndard.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el programari. És molt possible que en aquest punt sorgeixin incidències, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat pel client, i ningú se n’ha adonat fins que s’han començat les proves. Tot i que és un incident molt freqüent, és prioritari fer els possibles per evitarque passi, perquè fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent en acabar les proves, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor VPS. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És força freqüent que en aquest punt sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves prestacions sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor administrat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


VPS dedicats administrats a La Torre de Claramunt:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a La Torre de Claramunt:

Allotjament de pàgines web a La Torre de Claramunt:

Complementàriament als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge de pàgines, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Registrar dominis a La Torre de Claramunt:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a La Torre de Claramunt:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a La Torre de Claramunt:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines web i botigues online. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga on-line. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a La Torre de Claramunt:

Pensant en els clients que necessiten allotjament per diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei de hosting. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?