Servei de gestió de servidors dedicats per posicionament de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de les Masies de Voltregà

El públic de VPS, el formen fonamentalment societats, i professionals, que necessiten disposar d’un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, tenir-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines web o botigues. Però en tractar-se de societats que es dediquen a feines molt diferents, no els resulta eficient, ni operatiu incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del servidor dedicat que utilitzarà l’empresa.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer’instal·lar el servidor, i facilitar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, que en qualsevol cas ens podrà contactar per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu equip, fins responsabilitzar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de l’empresa.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors VPS, es preparen per cada empresa atenent al nivell d’exigència. I no existeix una configuració tipus. Però sí que podem detallar l’operativa de configuració habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que utilitzen habitualment.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


Administració de servidors dedicats i VPS a les Masies de Voltregà:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a les Masies de Voltregà:

Allotjament de pàgines web a les Masies de Voltregà:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. En tots els hostings s’hi inclou un valor afegit que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a les Masies de Voltregà:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des d‘una sola àrea privada. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a les Masies de Voltregà:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a les Masies de Voltregà:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de web com de botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a les Masies de Voltregà:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?