Servei d’administració de servidors VPS per posicionar botigues online, i hosting de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de l’Esquirol.

Tant per empreses a les que els cal preparar el seu propi servidor dedicat per disposar de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquelles entitats que es dediquen a serveis relacionats amb cloud, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec de la instal·lació del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions al client, que en qualsevol cas ens podrà contactar per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu equip, fins responsabilitzar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la societat.

Pel que fa a les característiques de maquinari dels servidors dedicats que es preparen pels nostres usuaris, en cada cas depenen del projecte. Per tant, en projectes petits, es pot utilitzar un sistema amb menys recursos, i si té necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

Els servidors administrats, es preparen per satisfer les necessitats de cada empresa atenent al nivell d’exigència. I no existeix una configuració tipus. Però sí que podem detallar l’operativa de configuració habitual dels servidors virtuals que prepara ServeisTic:


Instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de fitxers i el software. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin incidències, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat per l’empresa, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un problema habitual, cal fer els possibles per evitarque passi, perquè fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat les proves, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor dedicat. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les mateixes que hi havia anteriorment, i més important encara, que els programes que hi ha al servidor són els mateixos que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que funcionen com cal. És freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions sobre la marxa. Algunes s’incorporaran al servidor dedicat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


VPS dedicats administrats a l’Esquirol:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a l’Esquirol:

Allotjament de pàgines web a l’Esquirol:

Com a complement als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’allotjament , que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest complement En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’allotjament de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a l’Esquirol:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a l’Esquirol:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol activitat il·lícita, aquestes activitats poden consistir en enviar spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a l’Esquirol:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a l’Esquirol:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?