Servei d’administració de servidors dedicats i VPS per posicionament, i allotjament de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Lliçà d’Amunt.

Tant per empreses a les que els cal tenir el seu servidor dedicat administrat per disposar de la privadesa, seguretat, autonomia i disponibilitat que els cal per tractar la seva informació. Com també per aquelles empreses que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, tenir una persona formada, dedicada a aquestes tasques. A ServeisTic ens podem ocupar dels treballs de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Tenim respostes per diverses tipologies de necessitats en servidors dedicats. Ens podem cuidar de la instal·lació i l’administració, però en alguns casos el client pot voler només que se li instal·li la programació, i requerir suport tècnic puntualment. En altres casos, el client pot voler que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servidor VPS. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari com si es tractés del nostre client.

Les característiques de maquinari dels servidors dedicats que preparem pels nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del projecte. Per tant, si es tracta de projectes petits, es pot utilitzar un sistema més reduït, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

De tota manera sí que podem facilitar informació respecte a operativa en els serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per confirmar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la comprovació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar-les totes, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Servidors dedicats administrats a Lliçà d’Amunt:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Lliçà d’Amunt:

Allotjament de pàgines web a Lliçà d’Amunt:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per gestionar els serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Lliçà d’Amunt:

Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Lliçà d’Amunt:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Lliçà d’Amunt:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Lliçà d’Amunt:

Si el client té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?