Servei de hosting de servidors dedicats administrats per posicionament web, per empreses de Martorell i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Martorell

Tant per entitats a les que els cal tenir el seu servidor dedicat per disposar de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. Com per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb cloud, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, formar una persona, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic ens podem fer càrrec dels treballs de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

Tenim respostes per diverses necessitats en servidors VPS. Ens podem cuidar de la instal·lació i el mateniment, però en alguns casos el client pot estar interessat només en que se li instal·li la programació, i requerir assistència tècnica quan li calgui. En altres casos, el client vol que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, també donem resposta a aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final igual que si fos el nostre client.

Les característiques de maquinari dels servidors VPS que preparem pels nostres usuaris, es configuren en funció de les necessitats del projecte. Per aquest motiu, en projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un servidor més limitat, i en cas que tingui necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Els servidors dedicats que preparem per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. Per tant, no existeix una configuració de prestacions estàndard.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions finals no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus d’incorporacions comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació de l’equip.


Administració de servidors dedicats i VPS a Martorell:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Martorell:

Allotjament de pàgines web a Martorell:

Addicionamement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic podem oferir plans de hosting per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho consideri oportú, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la navegació

Més informació:


Registrar dominis a Martorell:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis contractats amb total llibertat. En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Martorell:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam utilitzant la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Martorell:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Martorell:

Si el client necessita hosting per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?