Servei de gestió de servidors VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Matadepera

Tant per empreses a les que els cal tenir el seu propi servidor dedicat administrat per disposar de la confidencialitat, seguretat, llibertat i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb el núvol, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a l’administració d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic ens podem ocupar de les tasques de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

En aquestes àrees, a ServeisTic podem donar el servei clau en mà i que llavors el client es faci càrrec e les actualitzacions des del moment de l’entrega. Podent en tot cas sol·licitar el nostre suport per resoldre incidències. I també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho necessiti. Finalment ens podem fer càrrec de l’atenció i del suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre una i altra opció són força diferents. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els virtuals que posem a disposició per als nostres usuaris, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no existeix una configuració de prestacions tipus.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans de servei, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de la societat i s’ha posat en producció, el client vulgui incorporar nous serveis, , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor dedicat.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Matadepera:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Matadepera:

Allotjament de pàgines web a Matadepera:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit rau en adaptar el seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es detallen als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Matadepera:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Matadepera:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Matadepera:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Matadepera:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?