Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats per posicionament web, per empreses de Molins de Rei i professionals de serveis d’Internet; botigues on-line de Molins de Rei

El públic de servidors dedicats, el formen fonamentalment organitzacions, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues. Però en tractar-se d’entitats que es dediquen a feines molt diferents, no els resulta pràctic, ni funcional incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la solució més òptima subcontractar l’administració del servidor dedicat de l’entitat.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, que en qualsevol cas ens podrà contactar per realitzar tasques puntuals al seu servidor, fins responsabilitzar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com d’empleats de l’empresa.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors dedicats que preparem pels nostres usuaris, depenen de les necessitats del client, de manera que, si es tracta de projectes de baix nivell d’exigència , es pot utilitzar un sistema amb menys recursos, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més nuclis, ram….

De tota manera sí que podem donar és informació respecte a la nostra manera de funcionar en el relatiu a treballs de configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Fer el seguiment de del servidor virtual durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per tal d’identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions sobre la marxa. Algunes es voldran incorporar al servidor VPS. També és possible que en aquest moment en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servei.


Servidors dedicats administrats a Molins de Rei:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Molins de Rei:

Allotjament de pàgines web a Molins de Rei:

A més dels serveis exposats en aquest apartat. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’allotjament, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis . tots els allotjaments inclouen un extra que els fa molt especials, aquest complement consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per tal que sigui més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Molins de Rei:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Molins de Rei:

Un altre servei que podem realitzar per als nostres clients consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a l’enviament de spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Molins de Rei:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar la seva web o botiga online. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Molins de Rei:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

× +info?