Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats per posicionament als cercadors, per empreses de Montesquiu i professionals de serveis d’Internet; projectes d’Internet de Montesquiu

Tant per empreses que necessiten preparar el seu servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que requereix la seva informació. Com per aquelles empreses que ofereixen serveis relacionats amb el núvol, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, formar una persona, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic oferim els serveis de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec de’instal·lar el servidor, i facilitar usuaris, contrassenyes i altres dades tècniques a l’empresa, podent contactar-nos per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la societat.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Però, sí que podem facilitar un detall del procés i les característiques principals de la configuració i els serveis que incorpora un servidor configurat per ServeisTic:


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del VPS durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor dedicat. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per tal d’identificar el major nombre d’incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora resulten força habituals, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor administrat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Montesquiu:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Montesquiu:

Allotjament de pàgines web a Montesquiu:

Complementàriament als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de web, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis . tots els allotjaments inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest extra rau en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Montesquiu:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Montesquiu:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques poden consistir en l’enviament de spam utilitzant la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Montesquiu:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Montesquiu:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?