Gestió de servidors dedicats per posicionar botigues online, i hosting de botigues online i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Navarcles.

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de recursos, o bé més privadesa per la seva informació. Però utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que ofereixen serveis relacionats d’alguna manera amb Internet a altres empreses, i necessiten un allotjament extern amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis dels quals es responsabilitzen per als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que possiblement és rellevant en el conjunt de les tasques i serveis que s’efectuen, estratègicament, resulta més interessant per les empreses que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades tècniques a l’empresa, podent contactar-nos per realitzar tasques puntuals al seu equip, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de l’entitat.

Pel que fa a les característiques de hardware dels servidors VPS que es preparen pels nostres clients, en cada cas depenen de les necessitats del client. Per aquest motiu, en projectes petits, es pot utilitzar un servidor més limitat, i en cas que tingui unes necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Els virtuals que posem a disposició per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats de cada projecte. I per aquest motiu, no existeix una configuració de prestacions tipus.


Instal·lació de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans de servei, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per tal d’identificar-ne tantes com sigui possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora resulten força habituals, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes es voldran incorporar al servidor administrat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun software. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


Servidors dedicats administrats a Navarcles:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Navarcles:

Allotjament de pàgines web a Navarcles:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting , que igualment permeten una administració completa dels recursos. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra rau en aplicar algunes personalitzacions al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Navarcles:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Navarcles:

Un altre servei que podem oferir als nostres clients del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Navarcles:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Navarcles:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?