Servei d’allotjament de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Òdena i professionals de serveis d’Internet; botigues on-line de Òdena

Tant per empreses que necessiten preparar el seu propi servidor dedicat per disposar de la privadesa, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. I també per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i que han de tenir servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no poden, formar una persona, per aquestes tasques. A ServeisTic oferim els serveis de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades tècniques al client, podent contactar-nos per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins responsabilitzar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. Si ens fem càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de l’empresa.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre una i altra opció són molt diferents. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Els virtuals que preparem per als nostres clients, depenen de les necessitats del client. I per aquest motiu, no disposem d’una configuració de prestacions estàndard.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Un cop els serveis han estat provats, i ja per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir incidències de tot tipus. Per tal d’identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor dedicat, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


VPS dedicats administrats a Òdena:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Òdena:

Allotjament de pàgines web a Òdena:

Complementàriament als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans d’allotjament, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho hi estigui interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es detallen als apartats de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Òdena:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Òdena:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir els plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Òdena:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Òdena:

Per aquells clients als que els cal allotjar diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?