Administració de servidors dedicats i VPS per posicionar botigues online, i allotjament de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Olesa de Montserrat.

Entre els clients tipus que son usuaries dels serveis d’administració de servidors i VPS, algunes entitats, i professionals que ofereixen serveis a clients, pels que els és interessant les tasques de servidor per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els usuaris. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar l’assistència al client, i guanyar uns diners sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a professionals especialitzats.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació per tal que l’usuari es faci càrrec el manteniment des del moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment sol·licitar el nostre suport per resoldre incidències. Naturalment també ens podem cuidar del manteniment dels servidors dedicats, en cas que el client ho vulgui així. Per acabar ens podem fer càrrec de l’atenció i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Per aquests motius, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Els virtuals que administrem per als nostres clients, depenen de les necessitats del client. Per tant, no existeix una configuració de de maquinari tipus.


Configuració de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Després de provar els serveis, i ja per acabar la verificació del bon funcionament dels serveis, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o que al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats en el transcurs de la preparació. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor dedicat. També és possible que en aquest punt en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun software. Es poden fer tots aquests canvis, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació de l’equip.


Administració de servidors dedicats i VPS a Olesa de Montserrat:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Olesa de Montserrat:

Allotjament de pàgines web a Olesa de Montserrat:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. tots els hostings inclouen un complement que els fa molt especials, aquest extra consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació del seu projecte web o botiga per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Olesa de Montserrat:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Olesa de Montserrat:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec de mantenir els plugins i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Olesa de Montserrat:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Olesa de Montserrat:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?