Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Olost i professionals de serveis d’Internet; pàgines de Olost

Tant per entitats que necessiten tenir el seu propi servidor dedicat administrat per gaudir de la privadesa, seguretat, autonomia i disponibilitat que els cal per tractar la seva informació. Com també per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb Internet, i que han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no poden, tenir una persona formada, dedicada a aquestes tasques. A ServeisTic oferim els serveis d’administració de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, que en qualsevol cas ens podrà sol·ilicitar per realitzar tasques puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la companyia.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són força diferents. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Els virtuals que posem a disposició per als nostres usuaris, depenen de les necessitats de cada projecte. Per tant, no disposem d’una configuració de prestacions estàndard.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software del client, configurar actualitzacions …

4. Verificar el funcionament del servidor sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i ja per acabar la comprovació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració de dades cap al nou servidor virtual. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per identificar les màximes incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les adaptacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves prestacions en el transcurs de la preparació. Algunes s’incorporaran al servidor administrat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun programa. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servidor.


Servidors dedicats administrats a Olost:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Olost:

Allotjament de pàgines web a Olost:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic podem oferir plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Olost:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i efectuar les modificacions. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Olost:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Olost:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Olost:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?