Servei de gestió de servidors dedicats i VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Orís

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de espai, o un nivell més gran de privadesa per les seves dades. I també utilitzen VPS administrats les empreses o professionals, que es dediquen a oferir serveis vinculats amb a altres empreses, i els cal un hosting extern amb capacitat i privacitat per allotjar part dels serveis que ofereixen als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que tot i que algunes vegades és clau en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, econòmicament, resulta més interessant per les empreses que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

Tenim respostes per diverses necessitats en servidors VPS. Ens podem encarregar de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot voler únicament que se li instal·li la programació, i requerir suport tècnic puntualment. A l’extrem oposat hi ha, el client vol que fins i tot es doni l’assistència a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servidor dedicat. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, atenent l’usuari igual que si fos el nostre client directe.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Els VPS que preparem per als nostres usuaris, depenen de les necessitats del client. Per tant, no existeix una configuració de de maquinari estàndard.


Instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor administrat.
Després de provar els serveis, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor dedicat. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar el major nombre d’incidències possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor VPN, que han d’utilitzar.

6. Feedback i modificacions finals:
Resulta força habitual que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions finals resulten força habituals, perquè aquest tipus d’incorporacions impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que s’acudeixin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes s’incorporaran al servidor administrat. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, però el temps que requereixin es restarà de la bossa d’hores de que es disposa en la contractació del servidor.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Orís:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Orís:

Allotjament de pàgines web a Orís:

Complementàriament als serveis explicats en aquest apartat. A ServeisTic disposem de plans de hosting per un gran ventall de necessitats, que semple incorporen un panell de control per gestionar els serveis . tots els hostings inclouen un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit consisteix en adaptar el seu paquet d’allotjament per adequar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Orís:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Orís:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres clients consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Orís:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Orís:

Si l’usuari té múltiples dominis pels quals necessita hosting per allotjar, sovint es tracta de dominis d’una mateixa societat o titular, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?