Servei d’administració de servidors VPS per posicionament de botigues virtuals d’empreses, i professionals d’Internet de Oristà

Les entitats que contracten servidors VPS dedicats, ho fan perquè els cal disposar de espai, o bé més seguretat per la seva informació. I també utilitzen VPS administrats les entitats o professionals, que ofereixen serveis vinculats amb a altres empreses, i necessiten un hosting extern amb capacitat i privacitat per allotjar alguna part dels serveis que ofereixen als seus clients. Per norma es sol tractar d’una part del servei que algunes vegades és clau en el conjunt de les tasques i serveis que realitzen pel client, econòmicament, resulta més interessant per les organitzacions que l’ofereixen externalitzar aquest servei.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i entregar tots els accessos i configuracions a l’empresa, que en qualsevol moment ens podrà contactar per qualsevol tipus de tasques puntuals al seu equip, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de la companyia.

Les característiques de hardware dels servidors dedicats que es posen a disposició dels nostres usuaris, en cada cas es configuren en funció de les necessitats del projecte, de manera que, en projectes de baix nivell d’exigència en el relatiu a recursos, es pot utilitzar un sistema més petit, i si té unes necessitats més exigents, se li hauran d’incorporar més recursos.

A cada societat se li prepara el servidor virtuals en funció de les seves necessitats. Per aquest motiu no disposem d’una configuració tipus. Tot i això sí que podem detallar l’operativa de preparació habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de les opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor virtual.
Després de provar els serveis, i per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor virtual. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

En acabar aquesta part, el servei ja està plenament operatiu, i es passa a la següent fase:


Servidors dedicats administrats a Oristà:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Oristà:

Allotjament de pàgines web a Oristà:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’allotjament, tots ells inclouen àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. En tots els paquets de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest extra En cas que el client ho consideri oportú, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es poden consultar als apartats de hosting de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Oristà:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible. Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Oristà:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir complements i programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Oristà:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Oristà:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

× +info?