Servei de gestió de servidors VPS per posicionament de pàgines d’empreses, i professionals d’Internet de Palau-solità i Plegamans

Entre els clients tipus que contracten els serveis d’administració de servidors i VPS, diverses empreses, i professionals que ofereixen alguns serveis a clients, pels que els és interessant les tasques d’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, i com a estratègia de fidelització. En aquests casos, per oferir un millor servei, o bé potenciar el suport al client, i guanyar uns diners sense tenir massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

El que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions al client, que en qualsevol moment ens podrà sol·ilicitar per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com d’empleats de l’empresa.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són força diferents. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els virtuals que administrem per als nostres clients, es configuren en funció de les necessitats del client. Per tant, no existeix una configuració de prestacions estàndard.


Característiques de configuració de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres utilitats:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor virtual funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Traslladar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor dedicat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar les dades i el programari. És molt freqüent que en aquest punt sorgeixin alguns problemes, per exemple que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un problema molt freqüent, és prioritari fer els possibles per evitar-ho, perquè endarrereix tot el procés. El següent quan s’han acabat verificar que tot funciona correctament, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor virtual. Així es confirma que la informació sigui correcta, que les configuracions siguin les que han de ser, i, que els programes que hi ha al servidor són els mateixos que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que a més funcionen correctament. És freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per això es deixa que els usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i modificacions finals:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de l’empresa i s’ha posat en marxa, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en la contractació del servidor administrat.


Administració de servidors dedicats i VPS a Palau-solità i Plegamans:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Palau-solità i Plegamans:

Allotjament de pàgines web a Palau-solità i Plegamans:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, tots ells inclouen àrea d’administració per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest complement es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Palau-solità i Plegamans:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Palau-solità i Plegamans:

A més de l’allotjament de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Palau-solità i Plegamans:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines i botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Palau-solità i Plegamans:

Quan l’usuari necessita allotjar diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa societat o titular, i altres són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?