Servei de hosting de servidors dedicats administrats SEO, per empreses de Polinyà i professionals de serveis d’Internet; pàgines web de Polinyà

Entre els clients tipus que utilitzen els serveis d’administració de servidors i VPS, algunes societats, i professionals dedicats a alguns serveis a clients, pels que els és interessant realitzar-los l’allotjament per completar altres serveis que ja els estan oferint, i com a estratègia de fidelització. En aquests casos, per millorar la qualitat del servei, o bé potenciar l’assistència al client, i guanyar uns diners sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a empreses especialitzades.

El servei que s’ofereix des de ServeisTic, és molt elàstic. Des d’únicament fer la instal·lació del servidor, i entregar tots els accessos i configuracions al client, que en qualsevol cas ens podrà contactar per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu equip, fins fer-nos càrrec de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com d’empleats de la companyia.

Per aquests motius, les característiques entre una i altra opció són força diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Els servidors virtuals, es configuren per cada societat atenent al nivell d’exigència. I no existeix un “equip” estàndard. Però sí que podem detallar l’operativa de configuració habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de hosting, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del VPS sistema:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de garantir que les funcionalitats s’executen com s’espera, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, és el moment de la migració de dades cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir sorpreses de tot tipus. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es permetrà l’accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que quan ja s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part del client i s’ha posat en marxa, el client vulgui incorporar nous serveis, independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de de suport tècnic incloses en la contractació del servidor dedicat.


Servidors dedicats administrats a Polinyà:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Polinyà:

Allotjament de pàgines web a Polinyà:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis contractats. En tots els allotjaments s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit rau en adaptar el seu servei d’allotjament per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, així com comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als espais d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Polinyà:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres des d‘una sola àrea privada. En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible. Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Polinyà:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Polinyà:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Polinyà:

Per aquells clients que necessiten allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

× +info?