Administració de servidors dedicats per SEO, i hosting de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Roda de Ter.

Tant per empreses que necessiten preparar el seu servidor dedicat administrat per gaudir de la confidencialitat, seguretat, autonomia i disponibilitat que necessiten per la seva informació. Com també per aquelles entitats que ofereixen serveis relacionats amb el núvol, i que necessiten disposar de servidors dedicats o bé VPS (Servidors Virtuals Privats) però no els surt a compte, tenir una persona formada, per dedicar-se a administrar d’aquests servidors o VPS. A ServeisTic ens podem ocupar de les tasques de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, és molt elàstic. Des d’únicament fer-nos càrrec dee la posada en marxa del servidor, i facilitar tots els accessos i configuracions a l’empresa, que en qualsevol moment ens podrà sol·ilicitar per realitzar treballs puntuals al seu servidor, fins cuidar-nos de la instal·lació, i posteriorment del’administració. En cas que ens haguem de fer càrrec de l’administració, també ens podem responsabilitzar de donar suport a l’usuari final, tant si es tracta de clients externs, com de treballadors de l’entitat.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són força diferents. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Tot i això, el que sí que podem donar és informació respecte a operativa en el relatiu a serveis que s’inclouen en la configuració, manteniment i administració de servidors dedicats.


Procés d’instal·lació de servidors VPS:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control En cas que s’hagi d’instal·lar.

2. Configuració de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres adaptacions:
IP’s, plans de hosting, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Comprovar el funcionament del servidor virtual sistema:
Fer el seguiment de del servidor durant el període inicial després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Un cop els serveis han estat provats, i per finalitzar la verificació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració de dades cap al nou servidor VPN. En aquest punt es poden donar diverses incidències. Per tal d’identificar les màximes incidències possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats amb la finalitat de provar tot el software del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client li calgui alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesttipus de serveis, perquè aquest tipus de canvis comporten tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions s’incorporaran al servidor administrat. També és possible que en aquest moment en que ja està tot validat, es descobreixi que falta algun programa. Es poden fer tots aquests canvis, però el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servei.


Servidors dedicats administrats a Roda de Ter:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resoldre incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Roda de Ter:

Allotjament de pàgines web a Roda de Ter:

Addicionamement als serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos plans de hosting de dominis, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. En tots els hostings s’hi inclou un valor afegit que els fa molt especials, aquest complement En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades a les pantalles d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Roda de Ter:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Roda de Ter:

Un altre servei que podem oferir als nostres usuaris de mantenir complements i la programació de pàgines web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Roda de Ter:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Roda de Ter:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que administra el servei d’allotjament. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?