Servei d’administració de servidors dedicats per posicionar pàgines web, i allotjament de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Rubí.

Entre els clients tipus que contracten els serveis d’administració de servidors i VPS, diverses societats, així com professionals dedicats a serveis a clients, pels que els és interessant realitzar el servei d’allotjament, per completar altres serveis que ja els estan oferint, o bé per fidelitzar els usuaris. En aquests casos, per oferir un millor servei, o bé l’atenció al client, i incrementar la xifra de negoci sense que hi hagi massa feina ni preocupacions, habitualment també es subcontracta l’administració de servidors dedicats i VPS a professionals especialitzats.

En el relatiu a servidors VPS, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei únicament d’instal·lació per tal que l’usuari es cuidi de l’administració posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre suport per resoldre incidències. Naturalment també ens podem fer càrrec de l’administració dels servidors dedicats, en cas que el client ho vulgui així. Finalment ens podem fer càrrec de l’atenció i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les característiques entre les diferents opcions són molt diferents. Fins al punt que sense tenir en compte que els preus baixen constantment, no es pot donar informació genèrica i alhora fiable en el relatiu a preus d’equips.

Els servidors VPS, es configuren per cada client atenent al nivell d’exigència. I no existeix un “equip” estàndard. Però sí que podem detallar l’operativa de configuració habitual dels servidors administrats que ofereix ServeisTic:


Instal·lació de servidors dedicats:

1. Sistema Operatiu i Panell de Control (si cal).

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracionsdel servidor:
IP’s, plans d’allotjament, adaptar les versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per verificar que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou hosting:
En aquest punt es comencen a consumir hores de manteniment que s’inclouen en el servei|l’administració del servidor VPS.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment d’efectuar la migració de les dades i el programari. És molt possible que en aquest punt es destapin alguns imprevistos, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat inicial, i s’ha descobert en la fase de proves. Tot i que és un imprevist freqüent, cal fer els possibles per evitar-ho, degut a que fa que tota la migració s’endarrereixi. El següent quan s’han acabat verificar que tot funciona com s’esperava, és iniciar la migració de dades, i que alguns usuaris comencin a utilitzar el nou servidor VPS. Així es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les mateixes que hi havia anteriorment, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’antic, o els que han de ser. I que a més funcionen com cal. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que alguns dels usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Revisió i darreres adaptacions:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client necessiti alguna prestació que no s’ha indicat anteriorment, o bé al responsable li hagi passat per alt demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les prestacions restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de la societat i s’ha posat en producció, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, , el temps necessari per aplicar aquesta modificacióes restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor VPS.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Rubí:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Rubí:

Allotjament de pàgines web a Rubí:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic disposem de paquets de hosting per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen un backoffice per administrar els serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un complement molt interessant, aquest valor afegit es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Registrar dominis a Rubí:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres de dominis des d’un sol espai. En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu , ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Rubí:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Rubí:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga online. I atenent als resultats, li proposarem les solucions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Rubí:

Quan el client té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?