Administració de servidors VPS per posicionar pàgines, i hosting de pàgines web i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Sabadell.

Tant per professionals a les que els cal preparar el seu propi servidor dedicat per disposar de la privadesa, seguretat, llibertat i disponibilitat que requereix la seva informació. Com per aquells professionals que ofereixen serveis relacionats amb el núvol, i han de tenir servidors dedicats o bé VPS però no els surt a compte, tenir una persona formada, per aquestes tasques. A ServeisTic ens podem cuidar de les tasques de gestió de servidors dedicats, i el servei d’administració de VPS.

El que s’ofereix des de ServeisTic en aquest àmbit, respon a totes les possibilitats. Des d’únicament fere la posada en marxa del servidor, i entregar usuaris, contrassenyes i altres dades de configuració a l’empresa, que en qualsevol moment ens podrà contactar per qualsevol tipus de treballs puntuals al seu equip, fins cuidar-nos de la posada en funcionament, i posteriorment del manteniment. En cas que ens haguem de fer càrrec del manteniment, també ens podem responsabilitzar de l’atenció a l’usuari final, tant si es tracta de clients, com de treballadors de la societat.

Degut a les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. I no és possible donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus d’equips.

Tot i això, sí que podem detallar el procés i els aspectes més destacats de l‘activació i els serveis que incorpora un servidor administrat per ServeisTic:


Característiques de configuració de servidors VPS:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuracions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques de configuració:
IP’s, plans de servei, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, és indispensable fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen correctament, i alhora optimitzar processos.

5. Migrar els serveis al nou hosting:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor virtual.
Un cop els serveis han estat provats, i per acabar la comprovació del bon funcionament dels serveis, procedim a la migració d’arxius cap al nou servidor VPN. En fer la migració de dades poden sorgir entrebancs de tot tipus. Per tal d’identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el programari del servidor virtual, que utilitzen habitualment.

6. Revisió i modificacions finals:
És freqüent que un cop s’ha entregat el servidor, el client li calgui alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. si es dóna el cas, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores que s’inclou en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

Les modificacions d’última hora no són estranyes en aquesta mena de serveis, perquè aquest tipus de canvis impliquen tot un procés i tenen una evolució, que fa que es trobin noves funcionalitats sobre la marxa. Algunes d’aquestes modificacions es voldran incorporar al servidor virtual. També és possible que en aquest punt en que tot està validat, es descobreixi que hi ha una incidència amb algun programa. Totes aquestes modificacions es podran aplicar, tot i que el temps es restarà de la bossa d’hores inclosa en la contractació del servidor.


Gestió de servidors dedicats i VPS a Sabadell:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques quotidianes de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sabadell:

Allotjament de pàgines web a Sabadell:

Complementàriament als serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que semple incorporen un panell de control per administrar els serveis . tots els allotjaments inclouen un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit rau en adaptar el seu pla de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats de hosting de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Registrar dominis a Sabadell:

Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sabadell:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a l’enviament de spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sabadell:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sabadell:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

× +info?