Servei de gestió de servidors VPS per posicionament, i allotjament de pàgines i projectes d’Internet, d’empreses i professionals de Sant Fruitós de Bages.

Els grup d’usuaris de servidors dedicats, el formen principalment empreses, i professionals, que necessiten disposar d’un servidor VPS en exclusiva, per emmagatzemar informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues online. Però en tractar-se d’empreses que es dediquen a feines molt diferents, no els hi resulta eficient, ni còmode incorporar una persona per fer-se’n càrrec. Resultant ser la millor estratègia subcontractar l’administració del servidor dedicat que utilitzarà l’empresa.

En aquestes àrees, a ServeisTic oferim la possibilitat de servei clau en mà i que llavors el client es faci e l’administració posterior al moment de l’entrega. Podent en qualsevol moment disposar del nostre suport per resoldre incidències. Naturalment també ens podem cuidar de l’administració dels servidors VPS, en cas que el client ho prefereixi. Per acabar ens podem cuidar de l’atenció tècnica i el suport a l’usuari final, com si fos un client propi.

Les característiques de hardware dels servidors VPS que preparem pels nostres clients, en cada cas depenen de les necessitats del projecte, de manera que, en projectes petits, es pot utilitzar un servidor amb menys recursos, i en cas que tingui necessitats més exigents, caldrà que disposi de més nuclis, ram….

Tot i això, el que sí que podem donar és informació respecte a operativa en el relatiu a treballs de configuració, manteniment i administració de servidors VPS.


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control (si s’escau).

2. Configuracions de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres tasques:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de programari (PHP, MySQL…), instal·lar software del client, configurar actualitzacions …

4. Provar que tots els serveis del VPS funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes després de l’activació dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per garantir que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor VPS.
Després de provar els serveis, i ja per finalitzar la comprovació de que tots els serveis funcionen correctament, procedim a la migració de dades cap al nou servidor VPN. En aquest punt ens podem trobar diverses incidències. Per identificar-ne tantes com sigui possible, es donarà accés al nou servidor a alguns empleats per tal que provin tot el software del servidor dedicat, que han d’utilitzar.

6. Revisió i modificacions finals:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o que que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant aquest temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

És freqüent que quan el nou servidor ja s’ha provat, acceptat per part de l’empresa i s’ha posat en producció, el client s’adoni de que li falta alguna cosa que no consta enlloc, ni ha indicat prèviament (per aquest motiu preferim que totes les modificacions s’envïn per e-mail), , el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor dedicat.


Servidors dedicats administrats a Sant Fruitós de Bages:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Solucionar incidències
• Activar serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Fruitós de Bages:

Allotjament de pàgines web a Sant Fruitós de Bages:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra rau en fer les adaptacions necessàries al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina o botiga per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als espais de hosting web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Fruitós de Bages:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui. D’altra banda, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Fruitós de Bages:

A més del hosting, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Fruitós de Bages:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Fruitós de Bages:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

× +info?