Servei d’administració de servidors VPS per posicionament de pàgines web d’empreses, i professionals d’Internet de Sant Hipòlit de Voltregà

El grup d’usuaris de VPS, l’integren fonamentalment entitats, i professionals, als quals els cal disposar d’un servidor dedicat en exclusiva, per emmagatzemar qualsevol informació, instal·lar-hi un ERP, allotjar diversos dominis, pàgines o botigues. Però en tractar-se de societats que es dediquen a feines molt diferents, no els hi resulta interessant, ni operatiu incorporar una persona per administrar-lo. Resultant ser la millor opció subcontractar l’administració del servidor dedicat que utilitzarà la societat.

Oferim solució a diverses necessitats en servidors VPS. Ens podem encarregar de la instal·lació i l’administració, tot i que de vegades el client pot estar interessat únicament en que se li instal·li el software, i requerir assistència tècnica quan li calgui. En altres casos, el client pot voler que fins i tot es doni el suport tècnic a l’usuari final per tal d’oblidar-se de tot el servei. Des de ServeisTic, tenim la solució per aquesta necessitat, donant la mateixa atenció que li donaríem a l’usuari final igual que si fos el nostre client.

A causa de les diferents necessitats que ens podem trobar, les diferències entre les opcions poden ser considerables. Fins al punt que no es pot donar informació genèrica i aplicable en el relatiu a preus de servidors dedicats i VPS tipus.

Tot i això, sí que podem detallar el procés i els aspectes més destacats de la configuració i els serveis que incorpora un servidor configurat per ServeisTic:


Procés d’instal·lació de servidors dedicats:

1. S.O. i Panell de Control si correspon.

2. Configuració de les diferents opcions de seguretat:
Firewall, antivirus, antispam, antirootkit programar els escanejos del sistema, canviar ports sensibles i ocultar-los, configurar còpies de seguretat, activar SSL, configurar la monitorització i avisos de l’estat dels serveis …

3. Altres configuracions:
IP’s, plans d’allotjament, adaptació de versions de software (PHP, MySQL…), istal·lació del software de l’usuari, configurar actualitzacions …

4. Confirmar que tots els serveis del servidor funcionen adequadament:
Durant les primeres setmanes de funcionament dels serveis, sempre cal fer un seguiment de servidors i VPS, per tal de confirmar que les funcionalitats s’executen adequadament, i alhora es pot millorar la resposta del sistema.

5. Migració dels serveis al nou servidor:
En la migració es comencen a consumir hores de manteniment incloses en el servei|l’administració del servidor administrat.
Havent comprovat el correcte funcionament dels serveis, és el moment de migrar les dades i el software. És molt possible que en aquest punt sorgeixin alguns problemes, com que s’hagin de migrar programes que no són al llistat facilitat pel client, i ningu ho ha vist fins arribar al fase de proves. Tot i que és un sobrevingut molt freqüent, cal fer els possibles per evitarque passi, degut a que endarrereix tot el procés. El següent després de verificar que tot funciona correctament, és començar la migració de dades, i que alguns usuaris puguin començar a utilitzar el nou servidor virtual. D’aquesta manera es confirma que la informació sigui actual, que les configuracions siguin les que han de ser, i més important encara, que els programes que hi ha al nou servidor són els que hi havia a l’anterior, o els que han de ser. I que funcionen correctament. És força freqüent que en aquest moment sorgeixi algun imprevist. Per aquest motiu es deixa que els usuaris comencin a utilitzar el nou servidor.

6. Feedback i darreres adaptacions:
Resulta força habitual que un cop s’ha entregat el servidor, al client necessiti alguna prestació que no s’ha tingut en compte, o bé que el responsable s’hagi oblidat demanar alguna adaptació o bé programació que no s’implementa per defecte. En aquests casos, s’incorporen o bé modifiquen les funcionalitats restant el temps de la bossa d’hores inclosa en la contractació dels serveis, que el client pot consultar en tot moment des de la seva àrea de client.

No és estrany que quan el nou servidor ja s’ha provat, validat per part de la societat i s’ha posat en producció, el client tingui alguna idea d’una nova utilitat, independentment del moment en que això succeeixi, el temps necessari es restarà de la bossa d’hores de servei tècnic incloses en el servidor administrat.


Servidors dedicats administrats a Sant Hipòlit de Voltregà:

Quan els serveis ja estan operatius, el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, consisteix en:

Tasques rutinàries de monitorització:

Seguiment en temps real de:

• Missatges de monitorització de serveis

Revisió diària de:
• Càrrega de servidor
• Estat del servei de correu
• Revisió de missatges DMARC amb incidències
• Revisió de missatges retinguts al servidor, i enviament de correus informatius a les adreces amb correus retinguts).

Puntualment:

• Reinstal·lació de servidors i VPS per adaptar a nous Sistemes Operatius o noves versions.

Tasques de manteniment sol·licitades pel client:

• Configuració de nous dominis
• Creació d’adreces de correu
• Adaptació dels espais d’allotjament a requeriments SEO i de seguretat
• Resolució d’incidències
• Activació de serveis
• …

Complements a l’administració de servidors i VPS a Sant Hipòlit de Voltregà:

Allotjament de pàgines web a Sant Hipòlit de Voltregà:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. En tots els plans de hostings s’hi inclou un extra que els fa molt especials, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai d’allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al SEO. La personalització dels hostings, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Hipòlit de Voltregà:

Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:


Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Hipòlit de Voltregà:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Hipòlit de Voltregà:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines a Google. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions oportunes per millorar el posicionament de. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Hipòlit de Voltregà:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:

× +info?